|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
ORR

חבר מתאריך 3.10.07
1789 הודעות, 31 מדרגים, 58 נקודות. ראה משוב | שבת קודש ד' בשבט תשע''ב
05:59 28.01.12 |
|
15. אני מזדהה איתך לגמרי
בתגובה להודעה מספר 0
| |
גם אני בהיותי רווקה נהגתי לשבת בבית קפה עם קרואסון חם ליד, נהנית מחצי שעה של הפסקה - בין שני הבתים אותם הייתי מנקה ביום אחד! כדי לממן לעצמי את התואר הראשון. נהניתי מאוד מאותה כוס קפה ועוגה מתוקה ביום בו הגעתי למסקנה שהתעודה שיש לי לא תאפשר לי להתפרנס בכבוד ועלי להמשיך ללמוד... נהניתי מכוס הקפה שקנה לי מי שהיום בעלי, בתקופה בה הכרנו אבל מאז לא פקדתי יותר בתי קפה! כי שני הילדים שהבאתי לעולם דורשים ממני יותר ויותר זמן. אחרי ריצת הבוקר להוריד אותם בזמן בבית הספר אני "טסה" למקום עבדותי - כן, זה אותו מקום שבו אני מבלה כמה שעות מידי יום כדי לעזור למישהו אחר להיות עשיר יותר! אבל זה אותו מקום שמפקיד לי כסף לחשבון הבנק מידי חודש. הכסף הזה מאפשר לי לשלוח את ילדי לחוגים, לשים אוכל חם על הצלחת ולהנות כשהם מבקשים תוספת ומחמיאים לי על הבישול. גם אני נוסעת ברכב מקרטע, כן מסוג אלו שאם לא אקפיד למלות מים לפני כל נסיעה קצרה סביר להניח שישבות לחלוטין, כי כרגע אין לי כסף להחליף רדיאטור. אבל זה לא כזה נורא, כי זה רק רכב שני במשפחה, ואני מאושרת שאני יכולה להרשות לעצמי אותו. אז יקירתי, בתי קפה נועדו לאלו שמופיעות בסדרה "מעושרות". לסתם עמך כמוני, מדובר על בזבוז זמן שאותו אני מעדיפה לבלות עם ילדי, ובזבוז כסף שיכול לרכוש עוד משהו טוב עבורם. אלו היו ימים יפים ואני שמחה שחוויתי אותם, אבל לא פחות חשוב - אני שמחה להתקדם הלאה. אז במקום להתלונן ולבזבז זמן על רישום בלוגים, צאי החוצה, חפשי עבודה (כן, גם במחיר הנסיעה באוטובוס - בדיוק כמו שעשיתי לפני כמה שנים) ונסי לשפר את איכות חייך. כי המדינה (כלומר: המיסים שלי) לא חייבת לך כלום!
יש אנשים שחיים רק בזכות העובדה שאין זה חוקי להרוג אותם |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
|